Она му је сада посветила тетоважу на левој руци којом је желела да искаже љубав према њему.

Наиме, на фототографијама које је поставила на друштвену мрежу Инстаграм види се тетоважа на којој пише "Надам се", а која је написана пресликаним рукописом њеног деде Владимира. 

Леа је поставила и разгледницу са које је пресликала рукопис а коју је он слао члановима породице са једног одмора.
Испод фотографија је написала и емотивни пост како би указала коме је тетоважа посвећена:

  - Сви имамо хероје и зовемо их деда - написала је она.

Галерија:

-  Прошле недеље су мог деку примили у болницу и био је на респиратору. Убрзо након тога је и преминуо. То је мој деда, за кога сам била много везана. Који се појављивао у мојим видеима, кога сте видели на мојим мрежама. Био је снажан, јак, виталан али није преживео - рекла је Леа плачним гласом и објаснила због чега он не би волео да она прекине снимања за Јутјуб.

- Док је био жив, био је срећан и насмејан човек који је волео да живи. Волео је живот, био је увек ту за нас, мене је стално подржавао. Од мог првог дана снимања био је ту за мене, разумео се у све, гледао сваки мој видео, чак је и учествовао у њима. И знам да би за њега било најтеже да ја сада одлучим да седим код куће, ништа не радим и патим. Зато се то неће ни догодити. Одлучила сам да наставим да радим нормално, ја имам уговоре и обавезе и знам да би њега учинило срећним да види да смо ми сви наставили нормално да водимо живот - завршила је Станковићева.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".