Овнови, спонтано, а понекад и непромишљено преузимају љубавну иницијативу, показујући да су непостојани у својој наглости. Након што се прича заврши, бивају жалосни поставши свесни свог понашања, што им се сигурно не би догодило да су хладно промислили.

Има ли каквих 'космичких указања' да ће се у новој години осладити неком новом љубавном посластицом? Има, и то почевши од средине маја 2022. па надаље.

Фото: Депозитфото

 

А пре маја ништа? Нестрпљење је једно од главних обележја понашања Овнова, и с тим у вези код њих се никад ништа не мења. Од 6. марта 2022., Венера и Марс постаће им склони, и кренуће у освајање једне особе рођене у знаку Водолије.

Транзитни Меркур ће 27. марта 2021. ући у ватрени знак Овна, и њихове мисли ће тада добити крила!

У априлу ће већина бити ментално расута и расејана и емоционално покисла, и мање више без енергије.

Фото: Профимедиа

 

Венера ће ући у знак Овна 2. маја, Јупитер 11. мама, а Марс 25. маја 2022. године. Ово ће бити време вашег секси експлозивног пролећног буђења! И интровертне Овчице, с никаквим самопоуздањем, започеће храбрије да делују, и саме ће себе врло пријатно и позитивно изненадити.

И цео јун ће јуришати кроз живот на атомски погон и тражити нове љубавне изазове и авантуре.

Душа ће им се умирит око 29. октобра 2022., када се Јупитер врати у Рибе, али пре тога не.

Пред Овновима је важна и моћна година у свакоме погледу, и за њих је препоручљиво да делују конструктивно и креативно. Велике (животне) прилике не трају дуго и брзо пролазе. Отворени пламен њиховог страственог срца, биће најпривлачнији Лавовима, Вагама, Стрелцима и Водолијама, пише Нет.хр.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".