Ovnovi, spontano, a ponekad i nepromišljeno preuzimaju ljubavnu inicijativu, pokazujući da su nepostojani u svojoj naglosti. Nakon što se priča završi, bivaju žalosni postavši svesni svog ponašanja, što im se sigurno ne bi dogodilo da su hladno promislili.

Ima li kakvih 'kosmičkih ukazanja' da će se u novoj godini osladiti nekom novom ljubavnom poslasticom? Ima, i to počevši od sredine maja 2022. pa nadalje.

Foto: Depozitfoto

 

A pre maja ništa? Nestrpljenje je jedno od glavnih obeležja ponašanja Ovnova, i s tim u vezi kod njih se nikad ništa ne menja. Od 6. marta 2022., Venera i Mars postaće im skloni, i krenuće u osvajanje jedne osobe rođene u znaku Vodolije.

Tranzitni Merkur će 27. marta 2021. ući u vatreni znak Ovna, i njihove misli će tada dobiti krila!

U aprilu će većina biti mentalno rasuta i rasejana i emocionalno pokisla, i manje više bez energije.

Foto: Profimedia

 

Venera će ući u znak Ovna 2. maja, Jupiter 11. mama, a Mars 25. maja 2022. godine. Ovo će biti vreme vašeg seksi eksplozivnog prolećnog buđenja! I introvertne Ovčice, s nikakvim samopouzdanjem, započeće hrabrije da deluju, i same će sebe vrlo prijatno i pozitivno iznenaditi.

I ceo jun će jurišati kroz život na atomski pogon i tražiti nove ljubavne izazove i avanture.

Duša će im se umirit oko 29. oktobra 2022., kada se Jupiter vrati u Ribe, ali pre toga ne.

Pred Ovnovima je važna i moćna godina u svakome pogledu, i za njih je preporučljivo da deluju konstruktivno i kreativno. Velike (životne) prilike ne traju dugo i brzo prolaze. Otvoreni plamen njihovog strastvenog srca, biće najprivlačniji Lavovima, Vagama, Strelcima i Vodolijama, piše Net.hr.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".