Били су у браку преко четири деценије и глумица је заједничке године памтила као најлепше.

Једном упитан да објасни како су као један од најпопуларнијих, а по мишљењу многих и најлепших парова, успели да одоле свим искушењима, преварама и ломовима, Драган је рекао:

Фото: Документација Борба

 

 

- Када је двоје људи успешно у послу, наравно да има оних завидних, па чак ни публици једно време није било свеједно, али све то треба унети у калкулацију када се ради о браку јавних личности. Мој савет колегама који су у сличној ситуацији гласи: Будите паметнији од трачева и једноставно живите свој живот - изјавио је глумац.

Будући да децу нису имали, он је прокоментарисао следећим речима:

- Бити родитељ је једно искуство и нешто што је потребно сваком живом бићу због настанка врсте. Сматрам да је то што немамо децу велики недостатак, не мана, али једноставно је тако. То нам даје шансу да сву децу гледамо као своју. Ми имамо нашу малу нећаку Иву, која има пет и по година. Она нам је надокнадила све оно што ми нисмо имали и око ње се окреће цео наш свет - рекао је тада Драган за "Стори".

Фото: Архив Новости

 

 

С друге стране, Милена је говорила овако:

- Драган и ја немамо деце, али смо целог живота породица. Као што смо обоје везани за наше породице. Обоје обожавамо нашу унуку, унуку мог брата и обоје смо веома брижни према најближима - рекла је она.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".