Bili su u braku preko četiri decenije i glumica je zajedničke godine pamtila kao najlepše.

Jednom upitan da objasni kako su kao jedan od najpopularnijih, a po mišljenju mnogih i najlepših parova, uspeli da odole svim iskušenjima, prevarama i lomovima, Dragan je rekao:

Foto: Dokumentacija Borba

 

 

- Kada je dvoje ljudi uspešno u poslu, naravno da ima onih zavidnih, pa čak ni publici jedno vreme nije bilo svejedno, ali sve to treba uneti u kalkulaciju kada se radi o braku javnih ličnosti. Moj savet kolegama koji su u sličnoj situaciji glasi: Budite pametniji od tračeva i jednostavno živite svoj život - izjavio je glumac.

Budući da decu nisu imali, on je prokomentarisao sledećim rečima:

- Biti roditelj je jedno iskustvo i nešto što je potrebno svakom živom biću zbog nastanka vrste. Smatram da je to što nemamo decu veliki nedostatak, ne mana, ali jednostavno je tako. To nam daje šansu da svu decu gledamo kao svoju. Mi imamo našu malu nećaku Ivu, koja ima pet i po godina. Ona nam je nadoknadila sve ono što mi nismo imali i oko nje se okreće ceo naš svet - rekao je tada Dragan za "Stori".

Foto: Arhiv Novosti

 

 

S druge strane, Milena je govorila ovako:

- Dragan i ja nemamo dece, ali smo celog života porodica. Kao što smo oboje vezani za naše porodice. Oboje obožavamo našu unuku, unuku mog brata i oboje smo veoma brižni prema najbližima - rekla je ona.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".