- Ја не обраћам пажњу на то, али било је негативних коментара. Ја сам себе заштитила, ограничила сам коментаре и искрено не читам никад ништа од себи, мене то не интересује. Знам да људи који остављају коментаре имају психичке проблеме - код куће их вара муж/жена, немају довољно пара, неко их је изнервирао код куће, не раде на себи, него воде туђе животе. Ја их пустим да испричају тамо шта имају и то је то. Друштвене мреже трпе све. Мене то никада није дотицало. Зато не разумем неке ствари које се догађају - започела је Јована.

Она је додала и да одређени тип људи редовно блокира, и признала да јој у инбокс стижу и поруке интимног садржаја.

- Имам доста таквих порука, шаљу ми слике интимних органа, шаљу ми позиве на различите ствари које су наравно ружне и које су непримерене за једну даму као што сам ја. Шаљу ми и поруке омаловажавања. Али ја их стврано не читам, ја то чим видим 'лудачо', глупачо', ја то само прескачем. То је мени смешно, забавља ме. Мене никада не погађају поруке, ја знам ко сам. Резултати говоре све. Ја сам стварно погрешна особа за то, јер мој степен самопоуздања је заиста висок. Ја сам цео живот радила на себи. Стварно знам колико вредим и признали су ме сви они људи са факултета и из струке. Шта ће да каже шака јада, на друштвеним мрежама и они који немају свој приватни живот и који су неуспешни људи... мислим стварно ко то слуша. Ко то стварно слуша? - рекла је она.

Фото: В. Данилов

 

Водитељка је признала и да се једном приликом нашла у непријатној ситуацији због човека који је био и више него упоран у намери да привуче њену пажњу.

- Никада ме порука није погодила. Никада нисам ни пријавила насиље, није било потребе. Није било потребе зато што сам блокирала оне који су били насилници. Да је било потребе... заправо... сад сам се сетила. Био је један профил и тај човек је био много упоран. Константно је писао мени на Инастаграму и питао ме колико пара хоћу да ми уплати на рачун. Ја сам му говорила да ми не требају његове паре, да нећу новац. Он је мене три године прогонио. Сазнао је и мој број телефона и слао ми поруке. И то је трајало док ја нисам ангажовала неке своје људе који су стварно опасни и који су га пронашли и објаснили да тако не може да се поступа са Јованом Јеремић. Ја нисам роба на продају, ја се освајам. Освајам се гестом, пажњом и љубављу, а паре су само успут, а не главно - испричала је Јована Јеремић за поменути медиј.

(Мондо)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".