Она је доказ да публика уме да препозна квалитетну нумеру, а открила је због чега је нема превише у јавности.


- Ја кроз целу моју каријеру нисам се често појављивала на телевизији, а нарочито у последње време. Мало сам одлучила да се повучем док траје четврти пик овог таласа музике, то просто није мој стил па надам се да ускоро долази време народњака- испричала је она.

Упркос медијској изолацији, певачица признаје да посла увек има, а за наступе се углавном договара на лицу места.

- Иако се не појављујем на телевизији, ја радим. То је углавном на препоруку или када људи на лицу места чују и виде како радим и онда ме зову и тако ја опстајем све ове године веровали или не - објаснила је она.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Јелена има шеснаестогодишњег сина Василија, а мама са поносом истиче како је на њу наследио таленат за музику.

- Апсолутно је музикалан, али је у фази пубертета када мисли да није то за њега, али певуши по кући. Важно је да је повукао таленат на мене, па ако се одлучи на тај позив ја ћу га подржати - искрена је певачица која каже како често заједно прате "Звезде Гранда", а овом приликом поделила је и своје мишљење о овом такмичењу.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

- Мислим да је жири строг. Заиста много пута када сам гледала сузе су ми кренула, зато што помислим да је мој син тада на том месту и није ми свеједно. Мислим да деци треба дати подршку. Треба им указати на грешке, али никако на тај начин - тврди Јелена која не крије да би имала стрес уколико би се њен син одлучио да се пријави.

- Видим да певуши када гледамо. Подржала бих га, али не би ми било свеједно. Дрхтала бих сигурно. Ја и природно имам трему чак и после оволико година, а могу да замислим како би било да је он тамо - објаснила је певачица.

Недавно је гостовала у емисији "А сад мало ми" коју можете погледати у видеу испод.

(Гранд Онлајн)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".