Она је до своје петнаесте године била жртва породичног насиља, а онда је пресекла и решила да оца пријави полицији.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Ана се бавила тенисом и била је јако успешна у томе. Међутим, уместо да се радује успесима које је низала, она је преживљавала прави пакао. Њен тата је био насилан, тукао је њену маму, али и сестру и њу. Чини ми се, из њене приче, да је она највише батина добијала. Рекла ми је како је тукао за сваку ситницу, ако изгуби меч, он је премлати. Мајка није смела да му се супротстави никада. Ћутала је и гледала Ану у подливима. Она је тако модра ишла у школу и нико никад није пријавио да она трпи насиље. Једном је песницом ударио у око, она је тада носила наочаре за вид, а стакло које се поломило расекло јој је око. Причала ми је како је кажњавао када не одради добро тренинг! Затвори је у собу и не да јој да једе, буквално је изгладњивао - изјављује Анина другарица за "Свет".

- Он никада није радио, сматрао је да од тениса може доста пара да заради. Она је била дете и све је то трпела, а када је напунила петнаест година, добила је ужасне батине, и то дан пред свој рођендан, јер му је дала чашу воде, а чаша је била мокра. Шутирао је и мучки тукао, а онда је њена мама први пут скочила да је одбрани и обе су биле претучене. Ана је тада отишла код комшинице и тако крвава звала полицију и пријавила оца за насиље. Мама, сестра и она су се одселиле, убрзо је уследио и развод њених родитеља. Никад, више није хтела да чује за оца, ни дан данас, презире га. Сматра да би успела као тенисерка само да није имала пакао који је имала. Она је и дан-данас под траумом, када се неко туче, виче, одмах доживи напад панике", закључује Анина другарица.

Спасојевићева је једном приликом Микију Ђуричићу споменула да је имала тешко детињство, „Страшно ми је било док сам била дете, било је много проблема, не разговарам са оцем, дуга прича, али јако болна", рекла је Ана, задругару.

(Свет)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".