- Знају сви људи да бих ја била најсрећнија кад би се њих двоје раздвојили, јер они нису једно за друго. Миљани сам све време причала да је то корист и да ту од љубави нема ништа. Понавља исте грешке које јој не одговарају. Зола је намерно однео уговор и исцепао на Миљанине очи да би се о томе причало. Он је предложио да направе уговор како би купили стан након изласка из ријалитија и живели заједно. Он њој никада ништа неће дати, гледа само да ти узме - поручује Марија за “Супер ТВ” и додаје:

Фото: Инстаграм принтскрин/ маријакулиц_мтаз

 

- Зола зна да је Миљана сажаљива и слаба на њега, увек му је давала новац. Почетком ове сезоне је изашла да би његова увела. Хтела је да му помогне да дође поново до новца. Била је сигурна да кад се буде раздужио да ће јој поклањати више пажње. Проблем је што ме Миљана никада није послушала, а увек сам била у праву - потресно говори Марија. Кулићка напомиње да је преломни тренутак за остављање Золе био када је Миљанином детету бацио колица низ степенице.

- Требало је да га остави када је бацио Жељкова колица из стана у Нишу, јер није хтео да јој помогне око детета. Зато што тада није пресекла, све јој се дешава. Ово што сада Зола ради са Невеном је дно дна. Са највећом ку**ом нека иде, само да га не гледам. Невена је ово урадила да би остала у “Задрузи”. Права гуска. А чула сам да је водају за новац свакакве будале - изјављује Кулићка која је пред Золин улазак у “Задругу” ипак закопала ратне секире и искрено попричала са њим.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

- Да би Миљани било лакше, рекла сам му да ћемо попричати и да ћемо бити у коректним односима. Поручила сам му: “Дај бре више се промени, ове године је испоштуј”. Међутим, опет је урадио по свом. Она га воли, јер јој он прича слаткоречиво. То је ђубре једно и фолирант. Он је намазан свим могућим бојама. Цео живот је живео од превара, а Миљана има поштену душу. Требаће времена да га Миљана пусти. Када има једног момка, за њу други не постоје. Ја се плашим да она пређе преко свега и све му опрости.

На питање да ли улази поново у "Задругу", одговара:

- Договарала сам да уђем у ријалити када завршим са лекарским резултатима. Стабилно је стање, после Нове године ћу највероватније ући - каже Марија.

Марија иситче да је Жељко златан унук и да стално дозива Миљану.

- Сви смо око Жељка, златан је. Брат мој долази да се поигра са њим. У вртић га водим, дружи се са децом. Социјалузује се. Спомиње маму, зове је кад ће да дође да му донесе играчке. То сам га ја навикла, јер сваки пут кад Миљана изађе из “Задруге” ја купим пун џак играчкица и то чувам док она не дође. Миљана се појави на капији и кад се пробуди она каже да му је она купила. Недостаје му мајка. Сваки дан шта год ми се допадне, купим му. Хоћу да му купим све што воли.

(Супер ТВ)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".