Певачица Наташа Ђорђевић некада је била јако популарна, данас се ретко појављује у медијима, а још ређе снима песме.

Каријеру јој је обележио велики скандал о којем је Србија месецима брујала, а како је она тада тврдила, невенчани супруг је покушао да је убије.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Сезам продукција

 

- Возила сам маму код лекара и у повратку сам приметила да ме Горан, с којим сам раскинула још пре годину дана, прати. Почела сам да бежим возећи споредним улицама и на крају сам помислила да сам безбедна и кренула кући. Нисам ни сумњала да ће доћи пред стан у којем живим и покушати да ме нападне. Када сам паркирала пред зградом, мама је изашла из аутомобила, док сам ја тражила место да се паркирам. Тада је Горан искочио из жбуња, почео да лупа у прозор, а онда скочио на хаубу. Брзо сам дала гас и почела да бежим, али је он ушао у свој аутомобил и кренуо за мном - рекла је Наташа пре неколико година.

- После неколико минута ме је стигао и почео да својим аутомобилом постранце удара у мој покушавајући да ме изгура са пута. У једном тренутку, била сам сигурна да ћу погинути и да се неће зауставити док ме не убије. Међутим, срећа и присебност су ме ипак спасли, а он је престао да јури за мном када сам се приближила полицијској станици у Миријеву - испричала је за медије 2010. године. Цела ситуација јој је веома тешко пала због чињенице да са поменутим човеком има сина.
Она је сада, после дуже медијске паузе, одлучила да се лати микрофона и подсети публику на своје хитове који се и данас радо слушају.

- Нисам никада била од оних певача који воле да су у свему томе, постоје они којима је то занимљиво, али ја сам много тешко подносила све што није истина. Ја сам знала да се нервирам, патим, да плачем, ма нервирала сам се на сваки лош коментар - испричала је певачица иако тврди да је временом научила да се носи са мишљењем других људи, ма какво оно било.

Стиче се утисак да се Наташа увек држала по страни, бар када је у питању њено појављивање у медијима, али како сама признаје не жели да буде присутна уколико нема шта да каже, као што то многе њене колеге чине.

- Оног тренутка кад има нешто ново, било да је нова песма или нешто друго, ја сам ту. Моја обавеза је онда да то презентујем, тако да нисам од тих који би по сваку цену да се појаве, то нема никакву сврху. Ја тако функционишем- истакла је Ђорђевићка.

Како се спекулише да је због бивше љубави напустила сцену, тим поводом Наташа је рекла да где има ограничења нема љубави, у шта се уверила и сама.

- Ограничавање није љубав, ја сутра свом партнеру не бих ограничавала никакве ствари, или имаш поверење или немаш, или познајеш особу са којом си или не. Не постоји разлога за забрањивање било каквих ствари, за љубомору, јер онда то стварно није љубав, бар ја тако мислим- рекла је Наташа.

(Гранд Онлајн)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".