Ника је рођена 1995. године у Њујорку, где су се њени родитељи одселили годину дана раније. Осим што има познате родитеље, Ника има и познату баку и познатог деку - Бранку Петрић и Бекима Фехмијуа.

Фото: Предраг Митић

 

 

Ника Фехмију завршила је међународне односе и људска права, али ради у филмској индустрији. Она, наиме, пише сценарија и режира кратке филмове у Њујорку, а уз то је радила и као модни фотограф и асистент уредника на више различитих пројеката како у Србији, тако и у Њујорку.

Снежана Богдановић својевремено је испричала шта се променило откако је родила ћерку, али и открила зашто су наследници дали баш име Ника.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Bogdanovic (@snezib)

- Ника се родила 1995. године. Променио се угао из кога сам посматрала сопствени живот и појачао се осећај одговорности према свему што радим - рекла је Снежана раније за магазин "Стори" и додала:

- Ја сам предложила име, а Уликс га је одмах заволео. У нашој ћерки измешале су се све три религије с наших простора. Ника је богиња победе, име се среће свуда, а код нас га има на приморју.

Популарна глумица је навела и да њена ћерка много воли да долази у Београд.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Bogdanovic (@snezib)

- Ја сам веома срећна што она има прилику да упозна различите светове. Један део лета сваке године проведе у Београду, а други у Новом Винодолском, на мору. Она јако воли ту комбинацију. Нови је њено детињство, авантуре са Бранком и Бекимом. Београд су њене сестре Ања и Нина, ћерке мог брата које зими долазе у Њујорк. То су једна велика љубав и блискост - испричала је једном приликом Снежана.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".