Певачица Драгица Радосављевић Цакана већ 25 година је у складном браку са адвокатом Небојшом Његићем, а пре овог, она је имала још један брак.

О првом браку са извесним Борисом, Цакана је некада говорила у медијима. Том приликом она је испричала и како су се упознали.

Наиме, након завршетка средње школе, Цакана је отишла да посети сестру у Макарској која је тамо радила као сезонски радник. Ту је упознала Београђанина Бориса који је радио у Институту Јарослав Чех. Играли су стони тенис и провели неколико дана заједно, а Цакана му је обећала да ће се јавити када дође у Београд на студије.

У једном интервјуу, певачица је до детаља испричала како је изгледао тај дан када су се венчали. Наиме, она је имала црну хаљину са сребрним детаљима и црне чизме, а Борис је у журби обукао једну црну, а једну плаву чарапу. Венчали су се у кругу пријатеља и породице и започели заједнички живот. Једно време су живели код његових родитеља, а касније их је Борисова колегиница с посла позвала да живе код ње. Она је била удовица и имала је троје деце, па су јој нови пријатељи били веома драги.

Фото: АТА имагес

 

Две године након венчања добили су ћерку Марију, коју од малена зову Маја. Она је њихово највеће богатство. Цакана је била веома везана за ћерку, па су проводиле сваки тренутак заједно све док она није кренула у школу. И Борис је, према певачицином признању био веома брижан и пажљив отац.

Док је била на турнејама, Цакана је могла бити сигурна да су Борис и Маја добро и да је све у реду. Подржавао ју је у њеној каријери, али је и сам због посла много путовао. Зато су све чешће били раздвојени.

Марија је кренула мајчиним стопама па је тако завршила средњу музичку школу, одсек соло певање, виолина, међутим ипак није наставила да се бави музиком.

Марија, коју сви радије зову Маја, живи у иностранству и има троје деце, сина Уроша и ћерке Дуњу и Мирку.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".