Тада је имао 22. године и био је студент, а својим Форд Пинтом се из америчке савезне државе Џорџија враћао на факултет у Алабами. Но, на факултет никада није стигао.

Полиција је 45 година тражила младића и аутомобил. Испумпавали су језера, тражили га свуда и развијали различите теорије. Звали су их различити сведоци, а због лажне изјаве која је полицију одвела на погрешан траг, један човек завршио је у затвору.

Фото: Јутјуб принтскрин/11Alive

 

 

Родитељи несталог младића годинама су се надали да ће пронаћи свог сина јединца, али тај дан никад нису дочекали. Отац је умро 2007., а мајка ове године.

Полиција је ипак, 7. децембра добила позив који су дуго чекали. Сведок је рекао да се у малој реци код града Касета у Џорџији налази возило, које је било зарђало, али је полиција одмах схватила да се ради о Форду који је возио Кајл у тренутку нестанка.

У возилу су нашли његове документе и кредитне картице, који чудом нису потпуно уништени. Нашли су и људске кости за које су сигурни да припадају Кајлу, али ће то потврдити протоколарне анализе.

Детљи нестанка и даље се истражују, претпоставља се да је у питању несрећни случај, али полиција не искључује могућност да се ради и о убиству.

- Увек смо се надали да ћемо наћи Кајла пре него што му мајка умре. Нажалост, то се није догодило. Но, будући да смо изгледа нашли и њега и ауто, мало ми је лакше - истакао је шериф Џејмс Вудруф, преноси "Билд".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".