- Не спавам, једино што тренирам и трудим се да се вратим неком свом начину живота од раније. Јако је тешко, јер ти када не спаваш уопште, стварно је много тешко, а адреналин и љубав за бебом те тера да увек будеш свеж. Са друге стране не можеш да гладујеш, ја не стигнем ни да једем. Дан ми мочиње већ од 5 сати, али све су то слатке муке. Ја сам се толико намучила да добијем дете. Ја сам га једва добила, спава и са мном у соби. Свако има неки свој начин на који гаји дете и све док твоји поступци не угоржавају здравље твог детета, шта те брига, ради како мислиш да треба - истакла је манекенка за једну телевизију.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

Лепа манекенка је истакла да син ни мало не личи на њу, а да јој је једина новина у новој и најлепшој улози то што не спава.

 

- Стално је нешто ново, ја немам петоро деце да знам шта треба, шта не треба. Ја сама ослушкујем своје дете и према томе се управљам. Нисам прва која је добила дете међу својим пријатељима и већ сам раније узимала своје братанце на по пет дана да се играм са њима, али ово није тако. Раније када ти досаде, можеш да узмеш и да их вратиш, а сада не могу дете да вратим, моје је - каже кроз осмех Ивана Кораб и истиче да јој је једина новина од када је постала мајка неспавање.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)


Јавност интригира и супруг манекенке, а како каже заједничка је одлука да се не експонирамо у јавности.

 

- Заједничка је одлука да се не експонирамо у јавности. Толико себе дајем, толико причам искрено, сматрам да бар тај неки моменат своје среће могу да задржим за себе. Јако волим када ми додели комплимент. Баш ме је сада довезао довде и рекао ми како добро изгледа. Увек волим када то чујем. Делим и ја њему комплименте, али сам мало луда, волим да се зезам, лепо ми је слатко и искрено, али вокабулар који користим није баш свакидашњи, па кад ме неко слуша са стране мисли да сам луда скроз - истакла је манекенка и одушевила све својом изјавом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".