Бандовића имамо прилику да гледамо свакодневно, али он о себи говори нерадо и свој приватни живот држи далеко од очију јавности.

Ипак, током гостовања у емисији "Балканском улицом" Бандовић је открио да се развео пре чак седам година, када га је водитељка Весна Дедић питала има ли његова супруга потешкоће да се с њим договори око кућних послова.

Фото: Д. Мишић

‒ Моја жена већ дуго нема проблема са мном јер смо ми разведени седам година. Кроз развод смо прошли нормално, као сви нормални људи ‒ рекао је популарни глумац.

Венчали су се 2005. године, али заједничке интервјуе нису давали. Љубомир Бандовић ретко је износио детаље из емотивног живота. Ипак, једном приликом је открио да је супругу, која је завршила Факултет ликовних уметности, упознао на дружењу код заједничких пријатеља.

Фото: В. Данилов

Ако би је и споменуо у неком интервјуу, о жени је говорио у суперлативу. „Уз њу сам нашао жељени мир“, истицао је и хвалио Тањино стрпљење и толеранцију, јер због професионалних обавеза често није био код куће.

Фото: Sarics

Највећа жеља, да добију заједничко потомство, није им се остварила.

‒ И Тања и ја имамо четрдесет година, али лекари кажу да још постоје велике шансе да се остваримо као родитељи. На крају крајева, наш здрав однос према томе каже да ћемо у неком моменту, уколико Тања не остане у другом стању, спасити неко дете које није имало среће да расте са родитељима. Не због племенитости, већ да остваримо своју потребу и поклонимо некоме живот какав доликује. Није породица крв ‒ напомињао је Љуба Бандовић.

То се, нажалост, није догодило. Тихо и без скандала, баш као што су и живели, ставили су тачку на брак и кренули свако на своју страну.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".