Bandovića imamo priliku da gledamo svakodnevno, ali on o sebi govori nerado i svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti.

Ipak, tokom gostovanja u emisiji "Balkanskom ulicom" Bandović je otkrio da se razveo pre čak sedam godina, kada ga je voditeljka Vesna Dedić pitala ima li njegova supruga poteškoće da se s njim dogovori oko kućnih poslova.

Foto: D. Mišić

‒ Moja žena već dugo nema problema sa mnom jer smo mi razvedeni sedam godina. Kroz razvod smo prošli normalno, kao svi normalni ljudi ‒ rekao je popularni glumac.

Venčali su se 2005. godine, ali zajedničke intervjue nisu davali. LJubomir Bandović retko je iznosio detalje iz emotivnog života. Ipak, jednom prilikom je otkrio da je suprugu, koja je završila Fakultet likovnih umetnosti, upoznao na druženju kod zajedničkih prijatelja.

Foto: V. Danilov

Ako bi je i spomenuo u nekom intervjuu, o ženi je govorio u superlativu. „Uz nju sam našao željeni mir“, isticao je i hvalio Tanjino strpljenje i toleranciju, jer zbog profesionalnih obaveza često nije bio kod kuće.

Foto: Sarics

Najveća želja, da dobiju zajedničko potomstvo, nije im se ostvarila.

‒ I Tanja i ja imamo četrdeset godina, ali lekari kažu da još postoje velike šanse da se ostvarimo kao roditelji. Na kraju krajeva, naš zdrav odnos prema tome kaže da ćemo u nekom momentu, ukoliko Tanja ne ostane u drugom stanju, spasiti neko dete koje nije imalo sreće da raste sa roditeljima. Ne zbog plemenitosti, već da ostvarimo svoju potrebu i poklonimo nekome život kakav dolikuje. Nije porodica krv ‒ napominjao je LJuba Bandović.

To se, nažalost, nije dogodilo. Tiho i bez skandala, baš kao što su i živeli, stavili su tačku na brak i krenuli svako na svoju stranu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".