Певачица се освнула на садржај који се пропагира на сличним мрежама и тинајџере који тај садржај пласирају и коментаришу. Весна је споменула и јутјубера чији је отац свештеник, алудирајући на Богдана Илића, Баку Прасета и псовке које користи у својим клиповима.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Novosti

 

- Закон би требало да буде јасан. Треба да се уведе ред на друштвеним мрежама тако да нико не може да отвори профил на туђе или измишљено име и презиме и да на тај начин сакрије свој идентитет, већ само на своје тако да ће при креирању профила морати да упише ЈМГ и без тога неће моћи да се региструје на друштвене мреже. А када пређе границу нормалне вербалне комуникације и вређа на било којој основи да му се укине профил на 10-20 година. тако да може само да гледа садржај, али не може да даје објаве или коментарише било ког осим себе кад се погледа у огледали. Тако се то решава - написала је Весна.

Фото: Инстаграм/bakaprase

 

- Ми одрасли смо узори својој деци. Пуштамо неке "Прасиће" да нам васпитавају децу, да им говоре како се лако зарађује "lamburgini"псовкама. Свака друга реч је "п**и к***ц". Ако тако једно свештено лице васпитава своје дете, шта очекивати од обичних родитеља који једва састављају крај са крајем. Е такве глупости не смеју да буду јавне, то остаје у твоја чеитири зида. Има толико лепих ствари о којима се може писати и причати: музика, спорт, добра храна, путовања, мода, уметност... Све оно што живот чини лепим. А ако ништа од тога не знаш или немаш талента, онда иди чувај овце и њима пропагирај будалаштине - написала је Весна Ђогани на свом Инстаграм профилу.

Фото: Инстаграм принтскрин/kikax3

 

Подсетимо, јутјуберка Кристина Кика Ђукић (21), која је трагично преминула у ноћи између 8. и 9. децембра, биће сахрањена данас, 14. децембра, у 13 сати на гробљу Лешће, а још је неизвесно да ли ће на сахрани бити одржано опело.

- Наше Кике више нема и то је нешто што на жалост не можемо да променимо. Оно што можемо да урадимо је да замолимо медије, инфлуенсере, пријатеље и „непријатеље" да престану са нагађањима о томе шта се десило и шта је узрок смрти. У извештају са обдукције стоји да је узрок смрти непознат. На токсиколошки налаз се чека и до 2 месеца, тако да пре тога нећемо имати информације о томе шта се тачно десило - пише у обавештењу породице Ђукић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".