- Није заслужан, и даље тврдим да није. Како да буде кад ми није испунио једну једину услугу коју сам му тражила када сам одлучила да се више не бавим плесом него да пређем у музичке воде. Био ми је тада потребан контакт са Марином Туцаковић са којом је он био у супер односима - почела је причу за "Хајп" Сандра.

Фото: Инстаграм принтскрин/sandraafrika

 

- Требало је само да је позове и да јој каже: "Доћи ће једна мала, црна Сандра на разговор". Нисам му тражила да се меша на било који други начин, само да ме најави јер је лакше да дођеш код некога кад те неко најави, а не да идеш сам. Па, тако је и кад идеш код фризера, шминкера, зубара, а камоли код Марине.

- За то је требало издвојити 100 динара кредита и пет минута времена, али он то није желео да уради. Био је викенд, па је рекао да је на путу и да га зовем у понедељак, а онда не само да није био доступан него је чак и променио број телефона због мене. Он апсолутно није заслужан за почетак моје каријере - подвукла је Продановићева.

- Не само да ми није помогао него ми је чак и одмогло то што сам била по његовим спотовима јер сам морала да објашњавам публици што се одједном бавим музиком. Морала сам да избришем тај део тотално и да се презентујем потпуно другачије, тако да би ми било много лакше да сам почела као нека инкогнито Сандра него девојка која је играла по спотовима.

Фотo: Јутјуб принтскрин/Mile Kitic

 

- Сви су причали да сам плесачица чије ће песме трајати месец дана. Било ми је тешко због те ситуације, не у смислу да је играти код Милета Китића било нешто одвратно него зато што бих боље прошла као Сандра из комшилука коју никад нико пре није видео. После тога се никада нисмо чули, али смо умели да се сретнемо на аеродромима после пар година - наставила је певачица.

- Јавио ми се тада и рекао: "Ћао, ћао". И ја сам се јавила. Океј смо кад се видимо, ништа специјално. На крају смо мој менаџер и ја дошли до Марине преко Зорана Марјановића, који је сарађивао са њом, тако да сам све сама постигла. Зато се љутим и криво ми је кад неко каже да је заслужан за моју каријеру.

- Да јесте, ја бих рекла, не бих имала проблем са тим, али стојим иза тога да то није истина и не дам било коме да то каже - закључила је Сандра.

(Хајп ТВ)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".