Сузана признаје да је одувек била жена са тајном.

- Било је то давно, време пролази, људи одлазе. Нека остану у лепом сећању и дивној успомени. Одувек сам била жена с тајном и нека тако и остане. Моји пријатељи знају о коме је реч и слатко се смеју на помен тих догодовштина заједно са мном. А било је разних згода и са женама и девојкама тих момака. Међутим, увек сам знала кад треба да одступим и није било инцидената јер сам ипак пристојно биће. Оне су се бориле за своје мушкарце и то потпуно могу да разумем. Дозвољавала сам себи разне излете, али сам увек знала када је време да станем - рекла је Манчићка за Глорију.

Фото: В. Данилов

 

Водитељка сматра да је данас равнотежа међу поповима потпуно поремећена и да су мушко-женски односи значајно другачији у односу на време кад се она формирала.

- Млади се често упознају на друштевним мрежама, а мени је то страно. У моје време момци су нас звали на фиксни телефон да се договоримо за састанак, па би се неретко јавио тата и најстрожим гласом питао: “Ко је то?", што би их некад и уплашило. Сада је равнотежа меду половима потпуно поремећена, много је више жена него мушкараца и оне преузимају иницијативу. Јесам за то да приђеш ако ти се неко допада, али на леп начин, да одредиш докле треба ићи. Но, то је питање за моје ћерке јер се ја више не дружим су тако младим људима. Видим да борба полова и тежњара доминацијом и даље постоје, што је добро. Мушкарци желе да буду главни, а жене сматрају да су заслужиле да оне буду доминантне, и ту се ломе копља на послу, у везама и у пријатељствима.

Фото: В. Данилов

 

Иако је у годинама кад се полако сквик животни рачуни, тестамент није написала.

- Тестамент правиш целог живота, он је заправо и начин како си живео, какав си однос имао са својим пријатељима, ко ће те памтити по добру, како ће те сећати јавност. Шта ћеш оставити својој деци од тог неког интелектуалног и породичног наследа. Какве ћеш им вредности усадитли. Наш тестамент је да своје наследнике оспособимо за квалитетан и добар живот, да буду добри људи, поштени, вредни, радни, паметни и образовани, а да опет, на улици не буду изгубљени него помало и мангупи. Сматрам да је и то дужност сваког родитеља. Листа жеља углавном се односи на путовања , али мој супруг Симеон и ја никако да се сложимо око тога где би он волео да путује, а где ја. Највећом грешком у животу сматра нодостатак самопоуздања и храбрости, у раној младости неке прилике је пропустила јер није веровала у себе.

Фото: В. Данилов

 

- Успела сам да доведем бројеве у равнотежу, некад сам имала 65 килограма, сад имам 65 година и задовољна сам што још имам воље и жеље да радим и што ми ништа није тешко. Али не може човек целог живота да буде на максимуму адреналина, свесна сам да улазим у период кад би ми одговарало и мало мира и тишине, међутим, то апсолутно немам. Веома сам активна, јурим и трчим.

(Gloria)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".