Водитељка Сања Маринковић је у једном сегметну емисије цитирала глумицу Тању Бошковић, што се Еви није допало.

- Морам да кажем да је културна елита Србије много дигла глас својевремено, али и данас, када је реч о том естетском варваризму, и рецимо симбол природне лепоте је свакако глумица Тања Бошковић. Она је једном у мојој емисији рекла: "Боре су дивна ствар, нарочито ако сте их зарадили, то је једна милина велика. Замислите та неисписана лица без бора, одмах помислим да нешто није у реду" - рекла је водитељка

Фото: Јутјуб принтскрин/РТВ Пинк

- Ја уопште не могу да заговарам боре, не могу. Ја сам сада стара и не допада ми сто у шта сам се претворила, али волим што дуго трајем, имам утехе за то. Али да кажем да је моје лице сада лепо, то не може да се каже. Лепо старачко лице, а лице без боре је лепо по себи - каже Ева.

Фото: sarics

 

- Чекајте људи, без обзира на душу, на тело, на мисао, свако воли да изгледа што лепше. То да неко воли своје боре, то је чисто фолирање, нико не воли боре - директан је доктор Цолић.

- Тања Бошковић воли да нам соли памет. Пре неки дан сам видела да је у неким новинама рекла како је од глуме само теже рударско занимање. Па, кад је она била рудар?! Она је стара скоро колико и ја, а сад заговара боре! Па, не, не... Не слажем се - признала је Ева Рас.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".