Водитељка Пинка Јована Јеремић огласила се на Инстаграм профилу, па је са пратиоцима поделила тужне вести, да ју је заувек напустио један од бољих пријатеља и њених сарадника сниматеља, ког је много волела. 

Наиме, Јеремићева се на Инстаграм опростила од њега потресним речима, а није крила колико јој је тешко пало када је сазнало за ову ужасну информацију. Јована се са овомм тугом бори веч три године, од када ју њен пријатељ и сниматељ Бркић преминуо. Она је објавила фотографију са њим, па се потресним речима поново опростила од њега. 

 

 

- Мој пријатељу, жао ми је што ниси дочекао да видиш оно што си сам пројектовао за мене. Мој пријатељ Бркић, омиљени сниматељ, моја душа и неко ко је мене знао у душу. Када би знао колико ми фалиш, никада ме не би напустио без поздрава. Три године без тебе су вечност. Ово сам написала у моментима највеће патње. Како си смео? Како си смео да одеш без поздрава?! Где је мој савезник иза камере који је увек бринуо да ли сам савршена и критиковао ме када ми је лош дан!? Како мислиш да сад могу да заборавим твоје речи у недељу увече да си љут што још ниси видео Леу, а други јесу? Ко ти је дозволио да прекршиш договор за ову недељу да дођеш поподне да видиш Леу? Ја сам крива што одмах ниси дошао када си желео. Саслушала сам те, али те нисам чула. За све што долази, мој Бркићу, ти ћеш мени да недостајеш. И не, немој да ми кажеш да не плачем. Плакаћу увек кад си ти у питању, јер си био бисер у свом послу. Човек међу људима. Када ти снимаш, ја сам увек била сигурна. Увек си умео да ме загрлиш и пољубиш кад осетиш да имам трему од одговорности, да ме браниш када кује завијају за мном. Да ми кажеш: "Не дирајте Ј. Ј. она је моја другарица". Ко ће то сад да ради кад те нема? Са ким да пијем кафу, а да имам да научим нешто ново?! Ниси смео да одеш без поздрава. Ниси! За све што долази, недостајаћеш! Све што у будућности будем радила, знај да ћу посветити део тога теби, јер ћу увек бити свесна да ме једно невидиљиво око посматра и тражи мане, јер си увек желео телевизијско савршенство од мене. Твоја Ј. Ј. - написала је Јована Јеремић. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".