Током 2014. године, Бане је стекао велику популарност такмичећи се у шоу програму “Твоје лице звучи познато”, где је показао имитаторске способности али, како каже, није успео да у медијском смислу искористи своју славу.

- Годинама сам слушао све друге осим себе и тражио сам се у многим жанровима. Имао сам милион гласова у глави од композитора, текстописаца, продуцената, другара, свако је имао своје мишљење. Најјаче ми је било кад сам спремио прокафански албум 2014. и отишао на ТЛЗП, тамо развалим са имитацијама поп и рок музике, и онда су сви кренули као "Ма, ти си Мерлин", па "Ти си Чола", а онда "Можда би могао нешто као Лукас". И ти слушаш све њих, знаш да можеш све, али је право питање шта сам заправо ја?! Неоспорно је да могу да отпевам и Тому и Чолу, Лукаса и Тозовца, али шта је оно што ја највише волим?! Још на све то кад си добар имитатор, зато и кажем да оно што певач осећа треба и да слуша, па онда све остало да поштује. Тако и ја данас свако мишљење уважавам, али на крају себе послушам - истакао је певач у емисији "Звезде Гранда Специјал" и додао да данас пажљиво бира песме које ће снимити.

Фото: Игор Маринковић

 

Од певача се очекивало да ће на најбољи начин да искористи своју славу. Ипак, Бане истиче да је својевремено осећао кајање што није баш све ишло како је замислио.

- Сигурно не бих дошао до ове позиције да нисам прошао тим путем. Кајем се што нисам искористио у медијском смислу победу у "ТЛЗП", заправо тај публицитет који сам имао годину дана - рекао је Бане, док је на питање водитељке Сање Кужет шта је тад требало да ради, одговорио:

- Да у том тренутку имам спремно једну, две песме, па чак и цео албум, да грунем и развалим. И да није било мега хитова, сигуран сам да би било запажено прошло због публицитета и популарности. Поред "Звезда Гранда" и "ТЛЗП" је било невероватно и највредније телевизијско искуство, то је нешто што је оставило озбиљан траг у мом животу, а да не причамо о каријери.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".