- Зола, како си? - гласило је питање у емисији.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Ево добро сам, драго ми је на крају крајева што нисам остао без ока. У сваком злу има нечег доброг. Није моја мама родила главу да је једна штикла уништи, али мислим да ја ово нисам заслужио. Најгоре ми је било што сам био у сну, буквално сам спавао. Добро сам, бићу још боље. Видели сте све - рекао је Зола.

- Коју емоцију у себи држиш везано за Миљану? Шта - питао је Милан.

- Жао ми је, свестан сам да је девојка тотално отишла и да неће изаћи на прави пут и мислим да се неће извући из овога. Ја је нећу гонити, нек јој суди онај који треба да суди - рекао је Зола.

Стефан Карић је први добио реч како би прокоментарисао након што су се ствари помало слегле, када је реч о овом шокантном сукобу и насртају, сада већ бивше учеснице Миљане Кулић на свог бившег дечка Золу.

- Доста нас није могло да спава, јер једноставно не знамо шт аможе да јој падне на памет, није добро и није за ово овде сада. Цару је бајала и бацала му, не знам шта му је бацала - рекао је Карић.

Невена Савић је следећа добила реч:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Мислим да га више боли душа због тога што се издешавало, видим да је у шоку. Цео дан данас сам изгубљена. Ја се осећам кривом, јер да сам се склонила од њега, можда не би ни дошло до овога - рекла је Невена, па је потом заплакала.

- Нема потребе да се неко осећа кривим, ја сам крив за све што ми се десило, али сам могао и отприлике да очекујем нешто овако, с обзиром на моје поступке - рекао је Зола.

- Ово ти је за наук да више никада у љубави не склапаш уговоре због новца - рекао је Мића.

Детаљније погледајте у видеу:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".