- Zola, kako si? - glasilo je pitanje u emisiji.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

- Evo dobro sam, drago mi je na kraju krajeva što nisam ostao bez oka. U svakom zlu ima nečeg dobrog. Nije moja mama rodila glavu da je jedna štikla uništi, ali mislim da ja ovo nisam zaslužio. Najgore mi je bilo što sam bio u snu, bukvalno sam spavao. Dobro sam, biću još bolje. Videli ste sve - rekao je Zola.

- Koju emociju u sebi držiš vezano za Miljanu? Šta - pitao je Milan.

- Žao mi je, svestan sam da je devojka totalno otišla i da neće izaći na pravi put i mislim da se neće izvući iz ovoga. Ja je neću goniti, nek joj sudi onaj koji treba da sudi - rekao je Zola.

Stefan Karić je prvi dobio reč kako bi prokomentarisao nakon što su se stvari pomalo slegle, kada je reč o ovom šokantnom sukobu i nasrtaju, sada već bivše učesnice Miljane Kulić na svog bivšeg dečka Zolu.

- Dosta nas nije moglo da spava, jer jednostavno ne znamo št amože da joj padne na pamet, nije dobro i nije za ovo ovde sada. Caru je bajala i bacala mu, ne znam šta mu je bacala - rekao je Karić.

Nevena Savić je sledeća dobila reč:

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

- Mislim da ga više boli duša zbog toga što se izdešavalo, vidim da je u šoku. Ceo dan danas sam izgubljena. Ja se osećam krivom, jer da sam se sklonila od njega, možda ne bi ni došlo do ovoga - rekla je Nevena, pa je potom zaplakala.

- Nema potrebe da se neko oseća krivim, ja sam kriv za sve što mi se desilo, ali sam mogao i otprilike da očekujem nešto ovako, s obzirom na moje postupke - rekao je Zola.

- Ovo ti je za nauk da više nikada u ljubavi ne sklapaš ugovore zbog novca - rekao je Mića.

Detaljnije pogledajte u videu:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".