Фото: Јутјуб принтскрин/ Stanija Dobrojevic

 

Она је сада одлучила да за свој Јутјуб канал отвори врата свог новог дома који је још увек у процесу рада, али је већина ствари завршено. Како је објаснила чека намештај, а потом ће се уселити заједно са својим дечком Марком Марковићем.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Станија Добројевиц

 

- Зидови су још увек празни, ал завршили смо фазу кречења, поставили кристалне лустере, зидне лапме такође. Кухиња се још увек ради, није завршена, фале ручке неке... Још свашта нешто има да се заврши. Тераса је једино фул опремљена, очишћена... Камин је готов, прелепо изгледа. Вешерај ми је у процесу рада, ту ће бити веш машина, сушилица, све скаламерије. Ципеларник још увек чекам - причала је Станија док је показивала сваки део раскошног стана.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Stanija Dobrojevic

 

- Kupatilo je u procesu. Ima tu svašta da se uradi, dolazi veliko ogledalo. Inače, stan mi je pun ogledala i kristala. Tu je i mala bjuti soba, moja omiljena soba gde će biti sva moja garderoba, tašnce... I spavaća soba sa ogromnim plakarom - испричала је старлета.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Stanija Dobrojevic

 

Јасно је да је највише труда уложила у собу где ће јој се налазити гардероба, торбе и ципеле. Баш као и већина жена то је нешто што јој је посебно важно.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".