Foto: Jutjub printskrin/ Stanija Dobrojevic

 

Ona je sada odlučila da za svoj Jutjub kanal otvori vrata svog novog doma koji je još uvek u procesu rada, ali je većina stvari završeno. Kako je objasnila čeka nameštaj, a potom će se useliti zajedno sa svojim dečkom Markom Markovićem.

Foto: Jutjub printskrin/ Stanija Dobrojevic

 

- Zidovi su još uvek prazni, al završili smo fazu krečenja, postavili kristalne lustere, zidne lapme takođe. Kuhinja se još uvek radi, nije završena, fale ručke neke... Još svašta nešto ima da se završi. Terasa je jedino ful opremljena, očišćena... Kamin je gotov, prelepo izgleda. Vešeraj mi je u procesu rada, tu će biti veš mašina, sušilica, sve skalamerije. Cipelarnik još uvek čekam - pričala je Stanija dok je pokazivala svaki deo raskošnog stana.

Foto: Jutjub printskrin/ Stanija Dobrojevic

 

- Kupatilo je u procesu. Ima tu svašta da se uradi, dolazi veliko ogledalo. Inače, stan mi je pun ogledala i kristala. Tu je i mala bjuti soba, moja omiljena soba gde će biti sva moja garderoba, tašnce... I spavaća soba sa ogromnim plakarom - ispričala je starleta.

Foto: Jutjub printskrin/ Stanija Dobrojevic

 

Jasno je da je najviše truda uložila u sobu gde će joj se nalaziti garderoba, torbe i cipele. Baš kao i većina žena to je nešto što joj je posebno važno.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".