Како нам је открила њена тадашња пријатељица из Франкфурта, која је сведочила и како је краљица народне музике коцкала са Ћентом и Љубом Земунцем, о чему смо јуче писали, у питању је једна стјуардеса. Према њеним речима, певачица је за неверство сазнала управо у Немачкој, након чега се вратила у Србију и раскринкала тадашњег супруга.

- Лепа је била лудо заљубљена у Владу. Додуше и он у њу. Међутим, Перовић је био такав шмекер да су жене луделе за њим. Не постоји дама која није бар очијукала са њим у кафићу. До мене су дошле приче да он шврља, али то нисам хтела да кажем Лепој док нисам била сигурна да је проверена информација - тврди певачицина некадашња другарица.

Према њеним речима, Перовић је у то време имао јаке везе у државним институцијама, па је из Србије преносио ствари у Немачку. Зарад вишег интереса, ушао је у везу са стјуардесом која му помогла у шверцу.

- Радницу из авиона није завео зато што му се она допала, него зато што му је требала за озбиљније ствари. Мислио је да ће то бити само нека пословна комбинација, али се та стјуардеса заљубила у њега. Одлепила је. Била је на све спремна, па и авион да сруши, ако треба, због њега. Када сам то сазнала и уверила се да је тачно, рекла сам Лепој. Она у првом тренутку није поверовала. Мислила је да хоћу да је посвађам с мужем. Наљутила се само тако. И други су јој говорили да је муж вара, а она би се љутила. Нисам желела да је убеђујем док сама није схватила. Кад је дошла код мене у Франкфурт, предложила сам јој шта да уради, допала јој се идеја. Вратила се за Београд и онда је уследио шок. Кроз неколико дана направила је сачекушу и открила да је Влада заиста вара - тврди саговорница.

То је, између осталог, потврдила и Лепа Лукић у својим интервјуима:

 - Рекла сам да идем на десет дана у иностранство да певам. Одвезао ме је до аеродрома. Цмок, цмок. Ја, као бајаги, одем, али сам се вратила исте вечери. Затекла сам их када су се распремили у спаваћој соби. Њу сам избацила напоље онако гологузу! Молила ме да јој дам одећу, а ја јој нисам дала. После сам јој бацила гардеробу низ степенице и отерала је напоље. Са друге стране, Влада, иако је Лепа признала да јој је брак прекинут због супругове преваре, ни по коју цену неће да призна да је легендарној певачици био неверан:

- Лепу никада нисам преварио. Волео сам је јако и нема говора о неверству. То о стјуардеси су будалаштине и нагађања. Није то баш тако - рекао је Влада.

(пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".