Млада звезда је већ четири дана на подвигу, добио је подршку великог броја обожаваоца, али и колега са естраде. 

Сада је хрватски певач, Душко Кулиш посветио Николи песму, а певач је поделио на свом профилу. 

- Ово је моја молба према Богу, више од тога ја ти помоћи не могу, пронађи тајну у име свих нас, који смо грешни и молимо за спас. Никола, брате, нека те анђели на путу прате, на путу којим кренуо си ти, Никола, брате, сети се свога тате, на путу којим кренуо си ти, остају само они најбољи - стихови су песме коју је Кулиш посветио Роквићу.

 

 

- Веома сам ганут... Љубав никада не престаје!!! Хвала, драги Душко! Волим Вас! - написао је Никола у опису видеа на Инстаграму.

Певач се редовно оглашава о свом подвигу, а пре неки дана је отпевао песму "Скитница" свог оца Маринка Роквића са музичарем  ког је срео на путу до Грчке.

Роквић се са њим снимио, а док је певао песму очи су му биле пуне суза.

- Уз песму је радосније - написао је он.

- Драги народе, помаже Бог. Ево ја сам данас ту негде око 20 километара. Само да вам јавим да смо дошли до три милиона динара и јако сам радостан! Хвала на подршци, идемо даље, овог пута за дечију радост! Љубим вас и волим - рекао је певач у свом обраћању.

Иначе, Николина супруга Бојана укључила се у емисију "Јутро на Блиц" где је открила детаље његовог ходољубља.

- Он је стварно онако оптимистичан у почетку. За сада је прешао неких 90 км, обзиром да преко дана прелази, дневно пређе око 30, тако да можете и да пратите, стварно на Инстаграм профилу он обавештава свакодневно. И за сада се стварно сјајно осећа, јако је узбуђен, захвалан је свим људима који су учествовали, компанијама, свима који су укључени у фондацију и у његову мисију. Мислим, он се дуго спрема на овај подвиг, тако да он је сада заиста физички и психички спреман и њега су припремали људи који се баве екстремним маратонима, тако да он већ зна шта може и да га чека на овом његовом путу, али некако верујем да ће бити тешко сигурно у одређеним моментима, али верујем да и када физички некако тело можда ослаби, умом неће, а то је оно што је најважније - каже Бојана Роквић.

БОНУС ВИДЕО: