Шта сам ја све то прошла у животу, с обзиром да ми је отац Предраг Поповић тата?

- Страшне ствари сам у животу прошла, конкретно због тога. Што сам старија и након што сам и ја почела да се снимам као и тата, доста људи ми прилази из користи, добри су са мном. Међутим, шта сам све прошла од тих истих људи пре, нећу моћи никада да заборавим. - започела је најстарија ћерка Предрага Поповића.

 

 

- Пре су ме прозивали, нису ништа хтели да ми кажу. Говорили су ми да ми је отац свештеник и да ја не смем ништа да чујем. Пролазила сам кроз психичко насиље, поред физичког о ком ћу причати други пут. 

- Толико су ме исмевали да сам попово дете, да не смем ово или оно. И дан данас ако се нашминкам, средим нокте много ме људи осуђује због тих ствари. Ми смо нормална деца, идемо у цркву у недељу, причешћујемо се, живимо живот по Богу, али све је то нормално у данашње време. Битно је да се ви не алкохолишете, да не користите неке недозвољене супстанце и да не одете у том неком смеру. Не треба да буде осуда уколико свештеничко дете се нашминка. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Dok anđeli spavaju

 

Теодора је истакла да је она прошла горе од своје браће као женско и истакла да мушкарци не трпе толике предрасуде.

Она је замолила све да то престану да раде и истакла да никад не знамо колики крст неко други носи зато што где год да се појави неко ће уперити прст у њу и рећи да је она свештеничко дете.

- Сви људи који су ми зло чинили у детињсту данас желе да се дружимо и ја не могу да верујем да такви људи постоје. Јако су ми одбојини. Треба да се сраме- закључила је ћерка Предрага Поповића.