Око 15 часова, Душица је убрзаним ходом, "кријући се" испод сунчаних наочара, "улетела" у зграду Пинка на Дедињу. Тамо је, како се сазнаје, провела око 3 сата, али није познато шта је тачно радила.

Подсетимо, многи се питају где ће Душица Јаковљевић наставити водитељску каријеру, те људи нагађају да ће се вратити у Пинково јато. Сада, када су је медији усликли на бившем радном месту, приче су додатно подгрејане. Међутим, још увек није познато да ли је повод њене посете Пинку био договор око повратка или нешто друго.

Наводно, Душица тренутно преговара да води другачији формат емисије од оног у ком смо навикли да је гледамо. До скоро је била главна водитељка ријалити програма "Задруга" и "Елита", а сада жели да буде део програма који је везан за џет-сет, али није уско повезан са ријалитијем.

Фото: Јутјуб принтскрин/HYPE TV

 

Наводно, реч је о емисији "Премијера", која је веома гледана на Пинк телевизији.

- Душица је данас била на Пинку, после више од три сата напустила је кабинет челника Пинка. Постоји теорија да се неће враћати да води ''Елиту'' већ ће постати водитељка "Премијере". У наредним данима би требало да саопште шта су се заиста договорили. Свакако Душици и није пријало да ради целу ноћ, па наводно одбија да ради "Задругу", тако да јој поподневни термин уживо програма сада више одговарају - изјавио је добро обавештен извор са телевизије Пинк за Пулсонлине.

Душица Јаковљевић није потврдила ове наводе.

Иначе, на питање шта се дешавало "иза затворених врата" у Пинковим канцеларијама и откуд да је поново видимо у згради ружичасте телевизије, Душица је желела да остане мистериозна, па је кроз осмех само поручила: "Ништа, ништа".

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: