Oko 15 časova, Dušica je ubrzanim hodom, "krijući se" ispod sunčanih naočara, "uletela" u zgradu Pinka na Dedinju. Tamo je, kako se saznaje, provela oko 3 sata, ali nije poznato šta je tačno radila.

Podsetimo, mnogi se pitaju gde će Dušica Jakovljević nastaviti voditeljsku karijeru, te ljudi nagađaju da će se vratiti u Pinkovo jato. Sada, kada su je mediji uslikli na bivšem radnom mestu, priče su dodatno podgrejane. Međutim, još uvek nije poznato da li je povod njene posete Pinku bio dogovor oko povratka ili nešto drugo.

Navodno, Dušica trenutno pregovara da vodi drugačiji format emisije od onog u kom smo navikli da je gledamo. Do skoro je bila glavna voditeljka rijaliti programa "Zadruga" i "Elita", a sada želi da bude deo programa koji je vezan za džet-set, ali nije usko povezan sa rijalitijem.

Foto: Jutjub printskrin/HYPE TV

 

Navodno, reč je o emisiji "Premijera", koja je veoma gledana na Pink televiziji.

- Dušica je danas bila na Pinku, posle više od tri sata napustila je kabinet čelnika Pinka. Postoji teorija da se neće vraćati da vodi ''Elitu'' već će postati voditeljka "Premijere". U narednim danima bi trebalo da saopšte šta su se zaista dogovorili. Svakako Dušici i nije prijalo da radi celu noć, pa navodno odbija da radi "Zadrugu", tako da joj popodnevni termin uživo programa sada više odgovaraju - izjavio je dobro obavešten izvor sa televizije Pink za Pulsonline.

Dušica Jakovljević nije potvrdila ove navode.

Inače, na pitanje šta se dešavalo "iza zatvorenih vrata" u Pinkovim kancelarijama i otkud da je ponovo vidimo u zgradi ružičaste televizije, Dušica je želela da ostane misteriozna, pa je kroz osmeh samo poručila: "Ništa, ništa".

(Telegraf)

BONUS VIDEO: