Милош Бојанић поседује једну од најлепших вила у месту Баошићи надомак Херцег Новог коју је недавно реновирао, а у медијима се често спекулише о њеној вредности.

Певач не крије да је у реновирање некретнине уложио доста времена и новца, као и да је размишљао да је прода, а сада је открио и колико је заиста вредна кућа на обали мора.

– Из агенције су ме питали која је цена и ја сам рекао да не знам, да они то боље знају како се креће тржиште. Рекао ми је ово на обали мора нема да се продаје ни плац, а камоли кућа. На крају казао је од милион и по до два. Ја бих највише бих волео два али сам размишљао колико је реално, разлика је пола милиона. Одлучим ја да буде милион и по, да нећу никоме да кажем два, али на крају нисам продао рекао сам зашто – рекао је Бојанић за Гранд.

Фото: АТА имагес

 

 

Иначе, Милош је замало продао поменуту вилу када је последњем тренутку одустао упркос великој своти новца коју је могао да заради.

– После короне прво лето дошле су моје унуке Бојана и Александра и заљубиле се у Баошиће. Оне су толико показале неку љубав према овој кући, чак је Бојана рекла: "Деда, ово никада нећемо продати, ова кућа мора бити најлепша у Баошићима и када се ја запослим ја ћу ти дати паре", то је мене убило. Оне су четири пута померале карту, нису могле да оду одавде – са сузама у очима је испричао Бојанић који је у последњем тренутку преломио.

Фото: АТА имагес

 

 

– Пред крај те сезоне мени је дошао човек који је довео заинтересоване купце, али ја понесен причом моје најстарије унуке, кажем им да кућа није на продају. Испричао сам им шта је моја унука рекла и тако нисам продао ову кућу и купио на Флориди – рекао је за Гранд и открио да је баш по унуциној жељи реновирао целу кућу.

– Кренуо сам по Бојанином пројекту, коштала ме је живота. Није она смислила пројекат, али је дала идеје како шта да буде и један момак из Бања Луке је урадио пројекат по њеној причи. Ја сам кренуо са реновирањем две године - открио је за Гранд.

БОНУС ВИДЕО: