Позната водитељка Биљана Обрадовић, потпаролка Партизана, која је годинама била на "Пинку", препознатљива је по плавој боји косе, којој је била верна од почетка професионалне каријере.

Она се сад одлучила на промену, па се префарбала и свима показала нову фризуру.

Биљана више није плавуша, а бакарна боја косе пристаје јој одлично. На Инстаграм је окачила своје ново издање, које се многима допало.

Биљана се, иначе, пре неколико година суочила са озбиљним здравственим проблемом. У питању је тумор панкреаса, са којим се, захваљујући раном откривању болести и интервенцији лекара, успешно изборила.

- Кад се каже тумор панкреаса обично се мисли на "оно најгоре". "Ја сам заиста имала срећу да у правом тренутку откријем тумор - рекла је Биљана једном приликом.

Фото:АТА имагес

 

 

Болест није била малигна, али тумор је био величине фудбалске лопте и до последњег тренутка није било познато да ли је у питању бенигни или малигни тумор.

- Тумор, који је био величине 600 грама, 11 центиметара, то је као једна фудбалска лопта, а ми до последњег тренутка нисмо заиста знали да ли је тумор малигни или бенигни, међутим када је урађена анамнеза онда су видели да је дошло полако до "раслојавања", што ја кажем - заиста ме је Бог погледао да ја то уклоним у право време, јер да смо сачекали неких 5 - 6 месеци, не бих знала у ком правцу би то могло да се развије - сликовито је дочарала ситуацију водитељка у емисији "РТС Ординација".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: