Анушка Делон, француско-холандска глумица која је много познатија као ћерка легендарног Алена Делона, јуче је на Инстаграму поделила најновију фотографију свог оца.

– Фотографисала сам тату у петак ујутро. Успомена на наше тренутке. Бескрајно сам захвална што сам доручковала с њим. То су јединствени тренуци нежности у мом свету грубијана – почела је Анушка.

– Помислила сам како је леп. С његовим вечито плавим очима, челичним погледом, живописан, борбен, што ми пружа незамисливу снагу. Мој бесмртник. Показала сам му фотографију и помислио је како је лепа, тако лепа да сам га питала да ли могу да је поделим с вама. С његовим допуштењем, ево је. А на ваше бриге одговара: "Не брините" – открила је Анушка Делон.

Сукоб деце Алена Делона

У породици Алена Делона, иначе, већ неко време трају несугласице јер његова деца нису сагласна у вези с тим где он треба да живи и како бринути о њему. 

Суд у Монтаргис недавно је донео одлуку да се славни уметник стави под "појачано старатељство", на захтев њгових синова, што је адвокат Делонове ћерке Анушке сматрао "претераним".

Ален Делон доживео је мождани удар 2019. године и тренутно има лимфом, а његова деца – Антони, Ален Фабијен и Анушка месецима се боре због тога како је најбоље бринути о њему. Конкретно, Делонови синови оптужују сестру да манипулише глумцем и да скрива од њих да је он лошег здравственог стања.

Антони инсистира да њихов отац остане у Француској, док Анушка жели да га одведе на лечење у Швајцарску, где она станује. Због тога је Антони пре неколико месеци затражио судско вештачење о стању његовог оца, па се бунио због избора лекара који није у регистру Апелационог суда и методологије у вештачењу, као и што је Анушка присуствовала свему.

Он каже да је његова полусестра прећутала да је глумцу установљено слабљење когнитивних способности и да жели да пресели Алена Делона у Швајцарску да би се ослободила високог пореза на наследство.

У јануару је Антони рекао за Paris Match да је његов отац ослабљеног здравља и да "више не може да поднесе се погледа", а пре неколико година се писало чак и да је Делон тражио еутаназију.

С друге стране, правни тим глумца истиче да је он само нарушеног физичког здравља, док когнитивне проблеме наводно нема, али синови и даље захтевају старатељство над њим.

Ален Делон добио је сина Антонија с глумицом Натали Делон, Алена Фабијена, познатог манекена и глумца, с манекенком Росали ван Бремен, а она је мајка и глумице Анушке Делон.

(Glossy)

БОНУС ВИДЕО: