Лукас је признао да је спремио дует са Драганом Мирковић.

- Спремио сам дует са Драганом Мирковић, снимио сам толико дуета, мислим да је било време да снимим песму са великом звездом као што је она. Иначе сам врло скептичан када су дуети у питању, али овим сам био одушевљен. Мислим да је право ремек-дело и да ће се допасти публици. Окупили смо страшну екипу, биће прави бум. Код мене преовладавају сви жанрови, ја сам увек био шаролик, али код мене преовладавају емоције. То је најбитније, тако да ће дует бити око Нове године - открива Лукас у емисији "Премијера - Викенд Специјал".

Фото: Јутјуб принтскрин/HYPE TV

 

Певач се осврнуо и на сарадњу са Кијом Коцкар, са којом су га често повезивали.

- Биће и дует са Кијом, не знам још увек тачно када, али спремамо увелико. Нисам је познавао раније, чуо сам наравно за њу, али смо путовали једном пре пар година, летели смо заједно, тад смо се и први пут упознали. Тад су се сви сликали са њом, рекао сам: "Од сад само ти летиш са мном", толико су људи одлепили за њом, мало је фалило да узмем ја да сликам људе са њом, сигурно је једно двеста људи стајало у реду да се слика са њом. Мислим да је сјајна жена - прича певач, па открива да ли су у вези:

Фото: АТА имагес

 

- Нисмо у вези, таман посла. Никада није било приче да би се отишло у таквом правцу, ми смо колеге. Не знам како је певала пре, али сад то добро ради. Напредује доста, каквих има, она је супер, биће још боље. Она даје себе, зашто не би успела - закључује Лукас.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".