Дебартоли је данас шеф кухиње једног сарајевског хотела, а својевремено је именован и за званичног амбасадора једног светски познатог чоколадног бренда за југоисточну Европу.

Живи у Сарајеву у срећној породици и, како каже, не планира нигде да иде.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

- Сарајево се, осим неких ратних трагова, није много променило. Што се каже "свој на свом". Моји родитељи - Јосип и Емина који још живе у Израелу, чувају албуме са сликама и потписима свих глумаца из филма. Тамо приводе крају своје каријере и онда ће у Сарајево да дочекају заслужену пензију - рекао је Дебартоли једном приликом за "Noizz".

О својој улози има само лепа сећања, јер је филмска сцена у то време била величанствена, а Мики Манојловић мега звезда. Имао је срећу да је филмска екипа у њему препознала таленат. Ипак, његова мајка се бринула како ће се одсуство из школе одразити на Моренове оцене. Дечак је пристао, а остало је историја.

Фото: Јутјуб принтскрин/Ален Авдић

 

- Смешно је рећи, али након свих ових година, још сам Малик. Од када сам се вратио у Сарајево, мислим да је на разним телевизијама приказан бар пет-шест пута. Сада га моја деца гледају и често добаце: "Опет тата на телевизији" - рекао је Дебартоли.

У браку са Рускињом Катјом има двоје деце - кћерку Луну и сина Леа.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".