Певачица Славица Ћуктераш каже да посећује психијатра, психолога и психотерапеута откако се развела од бившег супруга и од када је почела њихова борба за старатељство над дететом. Она тврди да јој је тешко пало све, а поготово кад је судски почело да се решава.

Фото: АТА имагес, Инстаграм/cukterasslavica

 

- Нисам ни могла да замислим, ни у најлуђим сновима, да ће мени да се догоди то да преко суда решавам коме дете треба да припадне. То је велики ударац и једна велика бол, то никоме не бих могла да пожелим. Морала сам са свиме да се борим тако да дете ништа не примети. Трудила сам се да будем најјача и у тренуцима кад су око мене биле хијене - прича Славица и додаје:

FOTO: Printskrin TV Kurir

 

- Народ није знао да идем код психолога, психијатра и психотерапеута. Ишла сам и на разне радионице, али нисам хтела много да причам о томе. Више ми је пријало да се за помоћ обратим стручним лицима и читам много књига. То ме је спасло јер ми се мозак распршио. Све ово је много страшно. Сама помисао да може неко да ме одвоји од детета је у мени изазивала разне емоције - тугу, бес и плач, ма да не причам више шта још! И даље ништа ружно нећу рећи о бившем супругу јер је он отац мог детета. То је кад говоримо о јавним стварима, а што се тиче прљавог веша, то износимо на суду. Како то изгледа, то знају судије и наши пуномоћници. Мислила сам да сам да сам јака, а у једном тренутку сам се осетила као да ћу пући и физички и психички. Све ми се скупило, али сам изашла на прави пут.