Мелинда Гејтс појавила се недавно на хелиодрому у Њујорку, након путовања приватним авионом. Погледе краде њена Цханел торба од 6.600 долара и црне брендиране панталоне од 600 долара, али се један детаљ нарочито издваја.

Огроман дијамантски прстен на њеној руци покренуо је гласине да се Мелинда Гејтс удаје. Није било званичног саопштења о њеној веридби, а бомбастичан детаљ угледао је светло дана након што се њен бивши муж Бил Гејтс појавио са новом девојком.

Фото: Профимедиа

 

 

Бивши пар развео се 2021. иако је изгледало да је развод скоро па немогућ. Након разлаза брзо су нашли нове партнере. Мелинда Гејтс у вези је са бившим репортером Фокс њуза.

 

 

Филантроп и бивша супруга милијардера Била Гејтса, Мелинда Гејтс (60), примећена је са Џоном Ду Пријем (65) на кошаркашкој утакмици Бруклин Нетса у априлу 2022. Како су тада рекли извори за "ТМЗ", њихова веза трајала је месецима уназад.

Раније те године, Мелинда је у емисији "CBS Mornings" Гејл Кинг рекла да је дефинитивно „спремна да поново пронађе љубав, мање од годину дана након развода од Била Гејтса".

Фото: Профимедиа

 

 

Не зна се како су се Мелинда и Ду При упознали, а "ТМЗ" пише да су виђени заједно са другим члановима породице, у Пеликан Хилу, хотелу са пет звездица у Њупорт Бичу у Калифорнији.

Ду При је био дописник Фокс њуз канала крајем 1990-их и почетком 2000-их. Ради сада као специјалиста за стратешке комуникације, пише на његовом ЛинкедИн профилу. Има више од три деценије искуства у емитовању вести, монтажи, писању, и аутор је књиге "The Prodigal Father".

 

 

На први поглед, а и судећи по овим подацима из његове биографије, нова љубав Мелинде Гејтс се веома, веома разликује од Била Гејтса.

Сличност међу њима је у томе што су обојица заступљени у медијима, Бил Гејтс који је нашао нову љубав поред ове жене, додуше далеко више од Џона. Ту је и податак да Џон из брака са бившом супругом Џином има синове Кејсија и Џоинија, који су дипломирали на БYУ универзитету и ћерку Џеси која има диплому Универзитета у Јути. Мелинда и Бил Гејтс који су били у браку од 1994. до прошле године такође имају троје деце. Ред разлике, ред сличности између Била и Џона, али је овог првог дефинитивно више.

Фото: Профимедиа

 

 

Може се то видети и на Инстаграм профилу бившег репортера. Подсетимо, Бил је у браку преварио Мелинду, што је и признао. Десет година након венчања, почеле су да круже гласине да је Бил имао аферу са радницом у Мицрософту.

 

 

Она је у интервјуу са Гејл Кинг напоменула да то није утицало на одлуку о разводу, али је додала да верује у опроштај као и да су њих двоје прошли "кроз тако нешто". Када су Била Гејтса питали у мају о његовом претходном неверству, пословни могул је за "Тудеј" рекао: „Свакако сам направио грешке и преузимам одговорност". Разлаз од бивше супруге је прокоментарисао следећим речима: „Мелинда и ја настављамо да радимо заједно. Било је тужно и трагично, али сада идемо даље".

(Блиц жена)

БОНУС ВИДЕО: