Иако је прошло мало времена од када је на свет дошла њена налседница, млада певачица успела је да врати килажу као пре порођаја, а то је како је навела, током трудноће била њена највећа брига.

Фото: АТА имагес

 

–Нисам се нешто трудила око физичког изгледа, то је генетика. Ја сам врло брзо скинула килограме, а то је за мене можда било и оптерећење док сам била трудна. Питала сам се како ћу и шта ћу после порођаја, али ми је Бог погледао, нисам се уопште намучила – рекла је Надица за Гранд.

Певачица признаје да је у овом периоду посебно емотивна и да се, иако то није очекивала одлично снашла у најлепшој животној улози.

-Морам да кажем да сам се супер снашла, с обзиром да ми је прво дете и да немам неког искуства. Сада сам супер, на почетку је било мало тешко, што је и нормално, била је јако мала. Слуша ме, стварно је мирна беба, за пожелети. Јави се само када је гладна и када хоће да спава – испричала је у разговору за Гранд, а затим открила како њена ћерка реагује на музику:

-То је просто невероватно, она тачно зна када неко други пева, тада не обраћа пуно пажњу. Али када крену песме „Шапат ветрова“ и „Зид плача“, то сам и качила на Инстаграм, она не трепће. Препознаје глас, па се мало збуни када ме види на телевизији, а ја је држим. Схвати ће нарвано када порасте, па ће да види чиме се мама бави.

Фото: АТА имагес

 

Њен партнер Дамир је како каже њена велика подршка, како на пословном тако и на приватном плану, па су заједно поделили улоге и када је у питању брига о ћерки.

-Помаже ми стварно, не могу да кажем, када ја не могу или када сам слаба, прехлађена, он је увек ту и хвала му.

Надица је за Гранд пре неколико месеци рекла да одлаже венчање због трудноће, а сада је изненадила признањем када је рекла да свадбе ипак, можда и неће бити.

-Мислим да је време да ви њега питате, јесте да човек не жели да даје изјаве, али ћу питати ја њега, па ћу вам пренети када ће бити свадба. С озбизом на то да ову црнину носим, тешко да ће бити венчанице – нашалила се она.