Певачица је у поткасту "Петцаст" говорила о својој карјери и сарадницима а онда се присетила момента када је схватила да је преварена од стране босанских репера који су јој тада радили албум.

Фото: Новости

 

- Имала сам несрећу када смо песму "Сама" морали да скинемо са јутјуба, јер је та песма била плагијат. Џала је узео музику од те латино америчке звезде, њему се то допало и вероватно је мислио да то нико неће да сконта. Међутим, цврц. Та песма је била планетарни хит - почела је Маја своју причу:

Фото: Принтскрин Инстаграм/јалабрат'с профиле пицтуре јалабрат

 

- И дешава се моменат, да ми одлазимо на Кубу да снимамо ми тај спот, улазим у ауто, јао никад то нећу заборавити. Седам ја и иде песма на радију од Нати Наташе и ја слушам и то је та мелодија. Ја слушам, и онако хладан туш. Таксиста намерно појачава радио јер је он већ чуо моју песму, он нас вози док смо тамо, и он појачава, а ја седим позади и кажем својим људима "Реците му да смањи, чуће неко од камермана", као да то нико неће чути. Као да ја не избацујем песму, и улажем десетине хиљаде евра - присетила се певачица.

- Ја сам се тад чула са Џалом и он каже неће то нико да сконта, али можемо ми да тражимо права. Реко добро, ајде да тражимо. Нормално излази песма и одмах је скинута са јутјуба. Али на крају крајева, они су морали и да плате неку одштету само песма није враћена. - рекла је Беровићева у "Петкасту".