Њихови животи су заправо били толико испреплетени да су се надале да ће се једног дана заљубити у идентичну браћу близанце и удати се за њих.

Џереми и Џош Салиерс су такође идентични близанци који су имали исту идеју да се венчају са идентичним сестрама близнакињама.

Дакле, када су се два сета браће и сестара срела 2017. на фестивалу близанаца у Охају, сви су одлучили да би ово могао да буде њихов савршени дејт, а после годину дана су се венчали.

И као да то није било довољно, два пара - који сада живе у кући коју деле, поново су посетили фестивал близанаца, али овог пута са својим синовима, рођенима у размаку од око пет месеци.

- Упознали смо се на фестивалу и венчали се на фестивалу, и тамо смо стекли много пријатеља - рекла је Брајна и додала: - Било нам је важно да наша невероватна породица близанаца на фестивалу упозна дечаке.

А кад су стигле бебе људи су били у шоку. Британин и Џошов син Џет рођен је крајем 2020, а Бријанин и Џеремијев син Џекс је рођен следећег пролећа.

Дечаци су рођаци, али пошто су им родитељи близанци који су венчали близанце, њихова генетика је слична генетици браће и сестара, рекла је Брајана. Необичан брак Салиерсових познат је као квартарни брак, а њихови синови су познати као квартарни близанци. С обзиром на то ко су, логично је да би пронашли класификацију близанаца за своје синове, који личе и често се слично облаче.

Признају да њихов начин живота не би био за свакога, али су у потпуности прихватили статус браће и сестара и кажу да никада нису знали ништа друго.

- То је прилично јединствена ситуација, али нама изгледа заиста природно - рекла је Брајана, напомињући да су такве везе толико ретке да је тешко пронаћи статистику о сличним браковима широм света.

Сестре су затруднеле у истом периоду, али су обе имале побачај и то су описале као најтужније искуство. Ипак обе су поново затруднеле у размаку од 5 месеци, а своје догодовштине деле на свом Инстагаму.

Оба пара су рекла да би у будућности могла имати још деце, али им се не жури.

БОНУС ВИДЕО: