Сури Круз слави данас 18. рођендан без свог оца Тома Круза (61) који је годинама одсутан из живота свог најмлађег детета. Тај горак раздор великим делом произлази из одлуке Кејти Холмс и Сури да прекину везе са његовим контроверзним сцијентолошким уверењима.

Раздор који је почео 2012. прерастао је у велики зид који Сури не жели да сруши. Она је сада пунолетна, може самостално да доноси своје одлуке и и док извори блиски овој тинејџерки кажу да она још размишља о разним могућностима што се тиче будуће каријере, напомињу да је једно кристално јасно: "Том Круз за њу не постоји".

Фото: Профимедиа

 

На њен рођендан прекида се важна веза која је постојала између њеног оца и ње, на папиру.

Том Круз престаје да плаће алиментацију која је износила 400.000 долара годишње. Али чак ни његова потенцијална финансијска помоћ у будућности не би утицала на Сури да промени мишљење, инсистирају извори.

Фото: Профимедиа, Фото: Деспозитофотос

 

"Сури неће имати било какав контакт с оцем, упркос томе што има 18 година, а чак и да ју је позвао, она се не би јавила. Он не постоји ни за Кејти ни за Сури а његова ћерка не жели да се ослања на њега ни у чему".

Поручили су: "Она осећа да има једног родитеља, а то је њена мајка". Представници Тома Круза нису коментарисали овакве наводе.