Чувени модни могул, Роберто Кавали преминуо је у 83. години, а иза себе је оставо огромно богатство, у сваком смислу. У његовом животу издвајају се три највеће љубавне везе које су му донеле шесторо деце, а многи се питају ко ће наследити његово огромно богатство.

Прва у трци свакако јесте 45 година млађа Сандра, која је са њим у љубави била до његове смрти. Кавали се пре смрти побринуо да његова изабраница буде материјално обезбеђена, те јој је поклонио веома вредан поклон.

Наиме, овај модни могул, чије богатство се процењује на 500 милиона долара поклонио је - викиншко упориште из 11. века у Шведској на приватном острву, које кошта 2,5 милиона фунти. Тако је Сандра Нилсон, која је од свог изабраника млађа 45 година, постала нова власница острва у својој родној земљи, недалеко од Стокхолма.

Фото: Профимедиа

 

Медији даље наводе како се на острву налази четворособна вила, колиба за лов, базен и остаци викиншке тврђаве, као и терен за голф.

Својевремено је Роберто наглашавао како му је девојка показала колико га воли, и стално му пружала помоћ када му је то било потребно, а писало се и да му је чак мењала пелене.

Дизајнер је проше године добио сина којем је дао име Ђорђо по свом оцу.

Фото: Профимедиа

 

- Беба, која је рођена пре недељу дана управо овде у Фиренци, дивна је и било је стварно емотивно видети га одмах након што се родио. Име му је Ђорђо, као и његовом деди, мом оцу којег су нацисти стрељали у масакру у Кавриглији кад сам имао четири године - изјавио је Роберто за магазин Novella 2000.

Модни маг био је три пута у браку и добио шесторо деце. У првом браку са Силванелом Ђанони добио је сина Томаса и ћерку Кристину, а с другом супругом Евом Маријом Дурингер, са којом је најдуже и био, добио је троје деце - Роберта, Рејчел и Данијеле. Они су такође у оптицају за наследство.

Фото: Танјуг/АП

 

(Стил Курир)

БОНУС ВИДЕО: