Трамп који се појавио пред судом оптужује се да је фалсификовао пословна документа када је глумици из фимова за одрасле Сторми Данијелс преко свог адвоката платио 130.000 долара да не би јавно говорила о њиховој наводној афери која се дешавала у време док је већ био ожењен Меланијом Трампом и то није једина афера која је портесла њихов брак који траје од 2005. године.

Фото: Танјуг/АП

 

Доналд Трамп је све оптужбе негирао, рекавши да су оне политички мотивисане. Тужилаштво тврди да је Трамп фалсификовањем докумената хтео и да спречи утицај тих папира на изборну кампању 2016. године.

Према речима тужилаштва, Трамп је преко свог тадашњег адвоката Мајкла Коена платио 130.000 долара Сторми Данијелс чије право име гласи Стефани Клифорд. Тај новац је у пословним књигама заведен као трошкови за адвоката. Трампови правни заступници рекли су да је уплатио новац Данијелс како би себе, компанију и породицу поштедео јавне срамоте као и да то није имало везе са председничком кампањом.

Трампу је данас на суду мало лакнуло, јер судија није дозволио да се помиње да је Меланија Трамп била трудна током његове наводне афере са Плејбој зечицом Карен Мекдугал.

Фото: Профимедиа

 

Меланинија освета због афере Доналда Трампа са Строми Данијелс?

Та контроверзна наводна веза Трампа и Строми Данијелс почела је годину дана након венчања познатог пара, док је бивша словеначка манекенка била у другом стању. Бивши портпарол Беле куће Стефани Грејем рекла је ауторки књиге "Америцан Wоман: Трансформатион оф тхе Модерн Фирст Ладy, фром Хилларy Цлинтон то Јилл Биден" Кејти Роџерс како је Меланија реаговала на наводну издају свог мужа.

Према њеним речима, Меланија је намерно у јеку тог скандала, који је букнуо много година касније, након што је Доналд Трамп постао председник Америке, одустала да га прати на службеном путовању у иностранство.

“Мислим да је била љута на Трампа и хтела је да буде мало понижен тиме што га она није пратила", рекла је Стефани Грејем.

У књизи се наводи да је Меланија Трамо скривала своја права осећања док се иза кулиса одигравала драма.

"Прва дама је хтела да пренсе свој бес председнику", додала је Грејем. Представник Меланије Трамп за штампу није желео да коментарише овакве наводе за Пагес сиx.

Фото: Профимедиа

 

Меланија Трамп током претходне године дуго није било у јавности, али извори трвде да је уз супруга и да ће га подржавати током његове председничке кампање за изборе 2024. као и да је спремна да поново преузме функцију прве даме како би "оставила траг у историји". Појавила се недавно са њим на Флориди, а последње појављивање изнова је покренуло гласине да има проблема у њиховом браку јер неки оцењују да није желела да га држи за руку.

Трамп страховао да ће га Меланија оставити

Када се 2018. године писало о афери Доналда Трампа и глумице у филмовима за одрасле Сторми Данијелс, обистинила се ноћна мора бившег америчког председника, његова супруга Меланија Трамп сазнала је све.

Бесна Меланија Трамп провела је неколико ноћи у отменом хотелу у Вашингтону како би се држала даље од Беле куће када су се појавиле вести да је тадашњи амерички председник платио Сторми Данијелс за ћутање о њиховој вези на једну ноћ.

То је управо оно чега се Доналд Трамп плашио када је 15 месеци пре тога наводно платио Стоми 130.000 долара, рекао је извор близак бившем председнику.

Фото: Профимедиа

 

"Трамп је био изван себе од страха да ће Меланија сазнати детаље његове дискреције – дискретности са порно звездом ништа мање. Знао је какве би могле да буду последице и учинио би све што је могао да то заташка", додао је извор за Даилy маил.

Када је "Волстрит журнал" 2018. писао о случају Данијелс, Меланија Трамп није имала дилему, желела је да се одвоји од Беле куће, причало се.

Интервју са Сторми Данијелс обављен је 2011. а магазин је чувао тај разговор седам година. Она је испричала све о сусрету са Трампом 2006. у хотелској соби у коцкарници у Невади након добротворног голф турнира славних. Данијелс је напоменула да може да опише интимне делове Трампа.

"Секс није био ништа посебно. Није желео да ме веже ланцима за кревет или тако нешто. Била је то једна позиција", рекла је Сторми и додала да је то било најгорих 90 секунди у њеном животу. Додала је: "Дефинитивно могу савршено да опишем његово смеће, ако икада будем морала".

Напоменула је да је Трамп био одушевљен њоме и да јој је рекао: "Када можемо поново да се видимо?".

Друга афера која се помиње на суду јесте наводно неверство са Плејбој зечицом Карен Мекдугал. Судиај је дозволио да тужилштво изнесе доказе о Трамповој кампањи из 2016. у координацији са магазином Натионал Енqуирером, али није допустио да се износе непристојни детаљи наводне везе, пише Даилy маил.

Мекдугал тврди да је имала десетомесечну аферу и да је била заљубљена у Трампа између 2006. и 2007. године. ада јој је плаћено 150.000 долара да исприча своју причу за Натионал Енqуирер, али интервју никада није објављен.