Veza sa Dušanom Momčilovićem nije potrajala, ali je Snežana imala samo reči hvale. 

- Kada je reč o ljubavi, kod mene uvek sve cveta i buja. Žena sam koja je puna ljubavi i ispunjena sam onom koju dobijam. U mojoj vezi je sve odlično. Bračnu ponudu sam već dobila, jedina prepreka je što se još nisam razvela. Čim se to završi, mi ćemo se venčati ‒ rekla je u martu 2016. godine, a mesec dana kasnije su raskinuli. 

- Tačno je da Dušan i ja više nismo zajedno, ali ostajem pri stavu da je moj emotivni život lična stvar i ne želim da ga obrazlažem javnosti. Ostali smo u prijateljskim odnosima jer nema nijednog razloga da bude drugačije. Dušan je divan nesvakidašnji momak ‒ izjavila je za "Hello" tada.

Kada je reč o bivšem suprugu, Vladimiru Mikiću isticala je da je on ljubav njenog života: 

- Vladimir je bio ljubav mog života, muškarac o kakvom sam maštala, bolji od svih poželjnih neženja koji su se u to vreme vrteli oko mene. S druge strane, njegova situacija nije bila nimalo jednostavna – sa suprugom i kćerkama bliznakinjama od jedva godinu dana našao se usred razvoda. Htela sam da odustanem, ali me je on uveravao da to neće biti prepreka našoj ljubavi, da će bivšoj ženi pomagati i da me nikada neće povrediti ‒ pričala je Snežana.

 Snežana je prisustvovala na jednoj reviji na kojoj je bio prisutan i bivši suprug sa kojim je bila u braku devet godina, ali i njegova nova partnerka.

Vladimir iza sebe već ima tri braka, tokom događaja je ćaskao sa bivšom ženom, a onda je prišao da se pozdravi sa Snežanom. 

(Blic)

BONUS VIDEO: