Фолкер Ера Ојданић у својој великој исповести недавно је шокирао јавност тврдњама да су његове колегинице варале мужеве у његовој кафани, а да их је он у свему томе покривао. Говорио је и о проституцији и признао да је имао интимне односе са мушкарцима.

Фото: АТА имагес

 

- Код мене у кафани сам покривао колегинице које су варале своје мужеве. Долазиле су са швалерима, ћутао сам о томе увек јер смо били у пријатељским односима. Ја сам им био сигурна лука, знале су да ћу да покријем. Шта се мене тиче што варају мужеве. Нисам друг с њима, него са певачицама - испричао је Ера, те нагласио да може да говори о туђим прељубама, али никада не би ни пред ким одао њихова имена:

- Због тога деценијама имам пријатељства која трају на естради. Нема зле крви, а нађите ми неку која ће да ме попљује и каже једну ружну реч за мене. Кроз моју кафану је прошло прича и прича, исто као и код Зорице Марковић својевремено. Код мене долазе људи на преноћиште, никад се нисам бавио тим послом у смислу подвођења и сличних ствари. Ја сам домаћин човек и мој објекат за смештај је чист.

"Имао сам интимне односе са мушкарцима"

- Више пута су покушавали да ми наместе нешто везано за проституцију, али ништа нису нашли. Значи да бих досад пао да се нешто дешава - рекао је тада фолкер и додао:

- Ако неко дође са швалером јер не смеју да се виђају по Београду, то је друга ствар! Ја за то не морам нити треба да одговарам. Мада, слабије сада има тога. Ови млађи се састају по хотелима и где год стигну, више се и не крију, па не долазе у кафане ван града.

Фолкер је и о својој интими увек отворено говорио, па не крије да је у животу пробао све.

- Тако сам окусио и интимне односе са мушкарцима - причао је Ера својевремено, али је ипак признао да му више пријају односи с нежнијим полом.

курир.рс/република.рс