Након што је деда Александе Пријовић изнео шокантне детање из свог живота, она је пролазила кроз прави пакао и како је истакла, није очекивала да ће проговорити за медије.

Тада је и рекла да он има психичке проблеме због којих је и био хоспитализован.

- Мој деда говори неповезане ствари, данас каже нешто, а сутра не зна шта је рекао. Човек има више од 70 година, једну ногу су му одсекли, другу му хвата гангрена. Иако су му одсекли ногу, и даље пије - рекла је певачица тада и додала:

Фото: АТА имагес

 

- Деда је имао је мождани удар, и све што прича је последица тога. Моја мама живи с њим у Белом Манастиру, није истина да је отишла у Беч, нити је истина да је Брена била у нашој кући. Можда би он волео да је тако - истакла је Прија 2016. године.

- Деда ми је Ром, а бака није. Филип и Брена то знају и не смета им. Поносна сам на своје порекло, мислим да не бих певала овако да немам те крви.

ФОТО: Принтскрин Јутјуб блиц

 

- Лупета да је убио два човека. Јесте био седам година у затвору, али не због убиства. Прича и како ја плаћам његове дугове, а он дугове нема, чак је и рекао да је музичар, а човек никада ништа није свирао. Тату је много повредило што је деда рекао да ме је напустио као бебу. То није истина. Моји су се развели кад сам имала три године, али се ја редовно виђам са оцем. Једино што је тачно је да нисам завршила средњу школу, али планирам да је завршим ванредно - завршила је Александра.

Након света, тада се огласила и Борка која је такође демантовала неке наводе.

- Мој отац нас је обрукао, он стварно не зна шта прича. Ево, данас тврди да ни са ким није причао, да нико од новинара није ни долазио, сенилан је. Скренуо је после рата, лежао је након тога у лудници три месеца. Он не зна ни кад се шта дешава, има илузије у глави. Два мождана удара су му оштетила мозак. Доктор је рекао да је нормално што он тако измишља и саветовао нас је да му не контрирамо, већ да све потврђујемо јер је агресиван. Прича и како иде код Виде Павловић на гроб, како нам је Шабан Шаулић био на слави, човек има здравствених проблема, надам се да ће људи то разумети и да његове речи неће озбиљно схватити. 

(Курир)