Јелена је својевремено, после велике Нолетове победе на "Аустралиан Опену", поделила Дијанину фотографију и написала кратко "Мајка".

Са друге стране Дијана је својевремено признала да се у потпуности не слаже са начином на који Новак и Јелена одгајају децу, али да им се не меша.

- Они нажалост ретко долазе, створили су своју породицу и оазу. Јелена одређене ствари ради на свој начин. Долази до мимоилажења, нарочито по питању исхране коју не подржавам - рекла је Дијана једном приликом.

Фото: АТА имагес

 

- Кад год има времена покушавамо да се видимо, да одемо на језеро, да шетамо... Дођу код нас кући, да и унуци осете ту топлину дома код баке и деке. Воле моје чувене палачинке. Увек се чује: “Бако, спреми нам палачинке!”, па се онда надмећемо: "Које ћете, безглутенске или нормалне?", а Стефан каже: "Бако, нормалне, пусти те безглутенске", открила је својевремено уз осмех Дијана Ђоковић у емисији "Док анђели спавају".

Дијана је једном приликом коментарисала везу сина са Јеленом.

Фото: Профимедиа

 

- Као младић који се бави тенисом није имао времена за забављање. Био је више на путу него код куће. Упознала сам му једну девојку, која је била одбојкашица из Краљева. Били су клинци. Касније смо упознали и Јелену, када су имали 18 година, нисам мислила да ће да се венчају. Али ето, побио је моје мишљење и оженио се Јеленом. Нормално и природно да је Јелена преузела неке ствари - открила је мајка Новака Ђоковића у једном интервјуу о Јелени.

Дијана и Јелена после великих победа Новака Ђоковића често су највеселије на прославама, а неретко јавност има прилику да их види загрљене како играју и певају, што довољно говори о љубави и поштовању које имају једна за другу.

БОНУС ВИДЕО: