Фанови белог спорта чувеног Рафаела Надала на терену нису видели од јануара, а повреда кука чини се озбиљнијом него што је ико очекивао. Уз хроничне проблеме које годинама има са коленима, велики број стручњака сумња да ће се икад вратити тенису и 'конкурисати' за највеће трофеје, што надалеко познатог Шпанца не спречава да путује и објављује нове фотографије - које су баш подигле буру због његовог изгледа.

Селфи направио пометњу

Један селфи, на ком тенисер није испао баш најрепрезентативније, почела је да кружи некадашњим Твитером и да изазива шаљиве, па чак и злонамерне коментаре.

 

 

Поједини твитераши су чак, у покушају ироније и хумора, писали да изгледа као "друг који је пропао због дроге".

Чињеница је да је се с годинама Надалу коса проредила и да су године на лицу оставиле боре, али ако се погледају неке друге недавне фотографије, јасно је да тенисер са Мајорке, који је освојио чак 22 гренд слем титуле, само лоше испозирао на оној спорној коју коментаришу сви од Твитера и Тик Тока до Фејсбука и Инстаграма.

Фото: Профимедиа

 

И док његова фотографија несметано путује пространствима друштвених мрежа, 37-годишњи тенисер се упркос неверним Томама припрема за повратак на велику сцену, а први турнир на ком ће наступити након вишемесечне паузе биће онај у Барселони.