Вест да се Душан Влаховић недавно помирио са бившом девојком Вањом Богдановић, одјекнула је као бомба након што се пар срео на Ибици, где су обновили љубавне завете.

Фото: М. В.

 

 

Наиме, њихов двоје су били кратко заједно пре пет година, међутим, варнице су поново севнуле након изненадног сусрета. Занимљиво је да је Влаховић већ имао девојку са којом је решио да направи паузу. Баш тада, срео је бившу љубав и обнова романсе је могла да почне.

- Душан је пре пар недеља оставио Каролину Страмаре због притиска јавности. Сметало му је што се медији баве његовом везом у толикој мери, па је пожелео да опет буде сам. Али то није дуго потрајало. Чим је дошао на Ибицу, видео је Вању, с којом се забављао пре пет година, а коју познаје читав живот, и поново осетио лептириће у стомаку - причао је извор близак Душану летос и додао:

Фото: Инстаграм принтскрин/vlahovicdusan

 

 

- Био је на одмору на Миконосу, а онда је са друштвом продужио на Ибицу. Изнајмили су јахту, на коју су "приводили" многе лепотице. Пред крај одмора, Душан је на плажи видео Вању, која је била са својим друштвом. Одушевљен и запрепашћен што је види, позвао ју је да се са својим друштвом придружи његовом. Изашли су у ноћни клуб и исте вечери је пао пољубац. До краја летовања се нису раздвојили, а када су се вратили у Београд, наставили су везу.

Већ неколико пута су обнављали романсу

- Вања је упознала Душана када није био ни познат ни богат... Дружили су се, излазили, родитељи су им кућни пријатељи. Из великог другарства изродиле су се и емоције и пре пет година су упловили у везу. Нажалост, она није дуго потрајала јер су обоје били млади, неискусни и жељни провода. Разишли су се и наставили да се друже. Прошле године су имали још један покушај везе, али се она опет завршила неславно. Након неколико дана су се разишли, а Душан је отпутовао за Италију. Тада су престали да се чују, отпратили су се и са друштвених мрежа, али их је судбина ове године опет спојила на Ибици - испричао је.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRARRI (@atelier.mirarri)

Влаховићеви родитељи одушевљени су због тога што се помирио са Вањом и надају се да ће њихова љубав овога пута победити све изазове.

Обасипа је луксузом

Душан је Вању одвео у Париз, где према сазнањима Курира одседају у најскупљем хотелу, а чини се да млади фудбалер не жали када је она у питању, те да је спреман да да све само да њу усрећи.

БОНУС ВИДЕО: